Prefered partners van Merwe Makelaars

 

Matto Renovatie en Onderhoud

De specialist in uw verbouwing! De onderneming Matto Renovatie en Onderhoud opgericht in maart 2013 is gevestigd op Oranjepark 10 te Dordrecht en is actief in de branche algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd en is gevestigd in Dordrecht. Oranjepark 10, 3311 LR Dordrecht Tel. 078 6141271/ 06 24688237 mattorenovatie@outlook.com kvk nummer 23089346

C-Max Schoonmaakbedrijf

C-Max Schoonmaakbedrijf is een dynamisch schoonmaakbedrijf. C staat voor Cleaning en Max staat voor Maximaal. Sinds oktober 2011 zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoor/bedrijfsgebouwen. Wij maken schoon in de regio Drechtsteden, Rotterdam en Hoeksche Waard. Tevens hebben wij contact met diverse makelaarskantoren, woningbouwverenigingen, aannemers en architecten waar wij de opleverings- en eindschoonmaak voor verzorgen.

Perfectkeur

De specialist in bouwtechnische keuringen. We bieden diverse diensten zoals; bouwkundige keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, vooropnamen, asbestinventarisatie, energieprestatieadvies, energielabel voor uw woning of bedrijfsgebouw. Het bouwkundig rapport van Perfectkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Recent bekeken