Prefered partners van Merwe Makelaars

C-Max Schoonmaakbedrijf

C-Max Schoonmaakbedrijf is een dynamisch schoonmaakbedrijf. C staat voor Cleaning en Max staat voor Maximaal. Sinds oktober 2011 zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoor/bedrijfsgebouwen. Wij maken schoon in de regio Drechtsteden, Rotterdam en Hoeksche Waard. Tevens hebben wij contact met diverse makelaarskantoren, woningbouwverenigingen, aannemers en architecten waar wij de opleverings- en eindschoonmaak voor verzorgen.

Merwe Groep Dordrecht

Vanaf een perfecte basis stelt De Merwe Groep naar strenge ambachtelijke normen kwaliteit en duurzaamheid onvoorwaardelijk boven kwantiteit. We werken uitsluiten met de meest geavanceerde technieken, de beste materialen en hoogopgeleide vakmensen. Met ruim vijftig zeer ervaren ambachtslieden hebben we voor iedere discipline binnen ons veelkleurig aanbod de juiste specialist op de juiste plaats.

Blinqlab

Blinqlab zet jouw huis in de hoofdrol. Via fotografie, een plattegrond, of visualisatie. Altijd passend, persoonlijk en op maat gemaakt. Zodat alle mogelijkheden en kansen zichtbaar worden. Ons team geeft ieder huis de juiste aandacht om op te vallen. In een presentatie op funda, jouw website of in een brochure. Snel in te zetten en staat als een huis.

Perfectkeur

De specialist in bouwtechnische keuringen. We bieden diverse diensten zoals; bouwkundige keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, vooropnamen, asbestinventarisatie, energieprestatieadvies, energielabel voor uw woning of bedrijfsgebouw. Het bouwkundig rapport van Perfectkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Qcreationz

Als verkoper van uw woning of bedrijfspand, wilt u natuurlijk een zo goed mogelijk prijs. Deze wordt mede bepaald door alle uiterlijke aspecten, zoals inrichting, sfeer en presentatie van de woning. Bij een negatieve eerste indruk van een woning, is de kans groot dat de potentiële kopers niet gaan kopen.

Recent bekeken