Verkoop

Heeft u verkoopplannen voor uw huis? 

Een van onze makelaars komt graag bij u langs.

Een vrijblijvende waardebepaling

Merwe makelaars biedt u, na een persoonlijk bezoek, een reëel advies over de vraagprijs en opbrengst van uw woning. Daarnaast zijn wij transparant over de kosten en maken dit graag inzichtelijk voor u.

De presentatie van uw woning

Voor de optimale presentatie van uw woning maken wij gebruik van professionele fotografie, plattegronden, plaatsing op internet (o.a. Funda en Huislijn), vervaardigen wij een digitale en papieren brochure en verzorgen de social media. Wij geloven dat er geen 2e kans bestaat voor een 1e indruk!

De bezichtiging van uw woning

Ervaren en enthousiaste makelaars doen de bezichtigingen. Eventueel ook ’s avonds en in de weekenden. Na een bezichtiging brengen wij altijd snel verslag uit.

De onderhandeling

Merwe Makelaars geeft u advies en doet de onderhandelingen voor u. Bij succes maken wij de koopakte op en zorgen voor de ondertekening en verdere afwikkeling. Tevens houden wij het gehele financiële traject van koper in de gaten voor u.

De notaris en verdere afhandelingen

Controle van de stukken, de taxatie, een eventuele bouwtechnische keuring, de eindinspectie en het transport bij de notaris zijn allemaal zaken die wij als onderdeel van het verkooptraject beschouwen. En zelfs daarna staan we voor u klaar.