Makelaars

Merwe Makelaars is aangesloten bij de branche vereniging Vastgoed Pro, één van de erkende branche-verenigingen naast VBO en NVM. 

Voor onze diensten maken we gebruik van verschillende ondersteunende bedrijven. Zo maken wij voor ons aanbod gebruik van Funda en Huislijn, maar daarnaast zijn er nog enkele woningwebsites waar ons aanbod op te vinden is waaronder onze eigen website  www.merwemakelaars.nl. Tevens zijn wij zeer actief op social media en krijgt uw woning alle aandacht die het verdient.

Hoe dan ook, we zijn graag uw makelaar in Dordrecht

Merwe Makelaars Dordrecht, een jong Dordts makelaarskantoor dat graag uw makelaar is in Dordrecht. Twee zeer ervaren makelaars, een centraal gelegen kantoor met ruime parkeermogelijkheden en een fantastische binnendienst assistente. Kleinschalig kantoor met maximale inzet. We zijn graag uw makelaar.

Rene Attasio, inmiddels ongeveer 20 jaar in het vak, makelaar, woont zelf natuurlijk in Dordrecht en kent zijn stad op zijn duim. Uitgebreid netwerk van vrienden, kennissen en zakelijke relaties in en om Dordrecht.

Merwe makelaars heeft een passie voor het makelen, een voorliefde voor Dordrecht en een hele hoop ervaring, in goede en in minder goede tijden.

Voor de taxaties is er een 'goeroe' op dit gebied, die u van dienst is. Zijn naam is Klaas Schuurman. Klaas zit sinds 1972 in het vak en is een echte specialist op dit gebied. Wat doet en kan Klaas: Wonen, Bedrijfsmatig en WOZ taxaties. Aangesloten bij belangrijke organisaties (NRVT – NWWI). Taxatierapporten volgens de recente eisen ( NHG – IVS/EVS) 

Yasmine Nitz-de Jonge, een zeer ervaren collega met kennis van de woningmakelaardij, nieuwbouw-projecten en verhuur-beheer. En natuurlijk woont Yasmine ook in Dordrecht. Bij Merwe Makelaars maakt zij het team compleet.  

Recent bekeken