Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Plein 1940-1945 30 in Dordrecht 3313 CV

Plein 1940-1945 30

3313 CV Dordrecht
€ 1.800,- p.m.

Omschrijving

Een fraaie horeca gelegenheid gelegen in de wijk 'de Staart'. De ligging is zeer centraal te noemen ten opzichte van diverse grote potentiële klanten voor bijvoorbeeld verzorging van Catering. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan HVC en Dupont.

De wijk 'de Staart' is een middelgrote wijk met 2.655 huishoudens in de wijk. Door de centrale ligging aan de randweg 'N3' in Dordrecht is de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Een fraaie horeca gelegenheid gelegen in de wijk 'de Staart'. De ligging is zeer centraal te noemen ten opzichte van diverse grote potentiële klanten voor bijvoorbeeld verzorging van Catering. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan HVC en Dupont.

De wijk 'de Staart' is een middelgrote wijk met 2.655 huishoudens in de wijk. Door de centrale ligging aan de randweg 'N3' in Dordrecht is de bereikbaarheid richting de wijken 'Stadspolders', 'Sterrenburg' en 'Reeland' zeer goed te noemen. Zelfs het nabijgelegen Papendrecht behoort ook tot een potentieel afzetgebied. Ideaal voor de bezorging.

Kijkend naar het etablissement is het mogelijk om eten af te halen, maar ook op locatie te eten. Er zijn ca. 40 zitplaatsen mogelijk en er is naast een counter ook een bar. Toiletgroepen zijn aanwezig, opslagruimte en koelcellen. De aanvoer voor voorraad kan geschieden via het achterterrein, welke prima te bereiken is voor leveranciers.

De inrichting is nagenoeg nieuw evenals de keuken met alle toebehoren. De overname hiervan bedraagt een vaste prijs van € 30.000,-.

Huurtermijn voorkeur
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt 'as is' en vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd.

De in het gehuurde aanwezige voorzieningen/installaties worden gedurende de huurperiode om niet ter beschikking gesteld. Deze voorzieningen/installaties behoren niet tot het gehuurde, derhalve heeft eigenaar hierover geen onderhouds, vervangings- en/of reparatieplicht.


Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als horeca-/verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.800,- per maand Waarborgsom € 5.400,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Dordrecht Sectie I Perceelnummer 2332 Index 6 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring