Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kromhout (Maisonnettes) in Dordrecht 3311 RJ

Kromhout (maisonnettes)

3311 RJ Dordrecht
Koopsom € 322.500,- v.o.n.

Omschrijving

Living in Dordt
Maisonnette Kromhout

Aan het Kromhout, aan de rand van het historische centrum van Dordrecht, realiseert ReadyforLi-ving 20 appartementen en maisonnettes als onderdeel van het plan Living in Dordt.

Op de begane grond en eerste verdieping aan de Kromhoutzijde (bouwnummers 2 tot en met 5) komen 4 maisonnettes van 93 tot 98 m2. De maisonnettes zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 93 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Living in Dordt
Maisonnette Kromhout

Aan het Kromhout, aan de rand van het historische centrum van Dordrecht, realiseert ReadyforLi-ving 20 appartementen en maisonnettes als onderdeel van het plan Living in Dordt.

Op de begane grond en eerste verdieping aan de Kromhoutzijde (bouwnummers 2 tot en met 5) komen 4 maisonnettes van 93 tot 98 m2. De maisonnettes zijn voorzien van een eigen parkeer-plaats op het afsluitbare binnenterrein.

ReadyforLiving

Alle maisonnettes van het project worden volledig ‘woonklaar’ opgeleverd. Kopers kunnen zelf bij de showroom van ontwikkelaar ReadyforLiving, Woon-inspiratie, een luxe keuken met inbouwap-paratuur, complete luxe badkamer (o.a. Villeroy & Boch en Hansgrohe), vloer, wandafwerking en raamdecoratie uitzoeken. Dit is onderdeel van de koopsom van de maisonnette en is naar smaak van de koper bij sleuteloverdracht aangebracht.

Doordat alle binnenafwerking - ook eventueel meerwerk - onderdeel is van de koopsom kan dit volledig hypothecair gefinancierd worden. Geen ‘eigen geld’ nodig.

De maisonnette

De maisonnette heeft verdeeld over 2 lagen 93 tot 98 m2 woonoppervlakte en is voorzien van een eigen ingang aan het Kromhout en op de begane grond een grote living met een luxe open keuken - uit te zoeken door de koper. De living is voorzien van een Frans balkon.

In de gehele woning wordt een laminaatvloer - finish zelf uit te zoeken - en wandafwerking met een fijne korrel aangebracht. Ook raamdecoratie in de vorm van inbetweens - naar smaak van de ko-per - maakt deel uit van de koopsom.

Boven zijn er twee slaapkamers en een complete, luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60x60 cm op de vloer), sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe. Ook is er een bergruimte met aansluiting voor wasapparatuur.

In de kelder van het complex is een gezamenlijke fietsenberging. Ook is hier de berging die hoort bij het appartement.

Duurzaam

De maisonnettes in het project zijn zeer duurzaam en voorzien van een warmtepomp en PV-panelen. Dit alles zorgt voor lage energielasten.

Parkeren

Elke maisonnette in het project krijg een eigen parkeerplaats (kadastraal beschreven) op het ach-tergelegen parkeerhof. Het parkeerterrein is vanaf het Warmoezierspad bereikbaar en wordt afge-sloten met een elektrisch hek met afstandsbediening. Er zijn nog extra parkeerplaatsen te koop.

Living in Dordt

+ woonklaar bij oplevering, naar smaak van de koper
+ niet klussen of coördineren met vakmensen
+ luxe binnenafwerking onderdeel van de koopsom
+ in de stad wonen met een parkeerplaats


Alle woningen en appartementen in Dordrecht zijn bij oplevering ‘klaar om te wonen’, je hoeft dus niet te klussen of te coördineren met werklui. De luxe binnenafwerking is hypothecair te financieren.

Voor de prijslijst: https://www.readyforliving.nl/wp-content/uploads/2020/03/Living-in-Dordt-prijslijst-20-maart-2020-.pdf

Start verkoop
Eind maart/ begin april 2020 in verkoop.

Start bouw 3e kwartaal 2020.

Verwachte oplevering 3e kwartaal 2021.

Je kunt je inschrijven voor de projectnieuwsbrief via de website van ReadyforLiving of contact opnemen met Merwe Makelaars voor meer informatie.

Wil je als op de hoogte worden gebracht over dit project, schrijf je dan vrijblijvend in via: www.readyforliving.nl/dordt-meer-weten

In verband met snelle doorloop van het aankoopproces adviseren wij je nu al je financiering voor te bereiden.

Voordeel van het kopen van een ReadyforLiving-woning is dat de alle binnenafwerking van de woning onderdeel is van de koopsom en dus volledig hypothecair financierbaar. Ook eventueel meerwerk zoals een luxere keuken of vloer.

Neem voor meer informatie over je financiering contact op met onze partner Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden.

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht

Telefoon: 078-6531531
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 322.500,- vrij op naam Aanvaarding Per 01-10-2021 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 93 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd, eco-bouw, kierdichting en hr-glas Warmwater Zonnecollectoren Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen, volledig geïsoleerd, geen spouw, eco-bouw en geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Aangepaste woning, politiekeurmerk, brandveiligheid en algemene woning keur Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring