Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Warmoezierspad (Eengezinswoningen) in Dordrecht 3311 ZV

Warmoezierspad (eengezinswoningen)

3311 ZV Dordrecht
Koopsom € 295.000,- v.o.n.

Omschrijving

Living in Dordt
Erfwoningen

Op een groen hof achter het Warmoezierspad komen 5 tweelaagse erfwoningen. Twee erfwoningen zijn levensloopbestendig en voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen hebben een voor- en achtertuin en een eigen parkeerplaats op het afsluitbare parkeerterrein.

Deze woningen maken deel uit van het nieuwbouwproject...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 97 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Living in Dordt
Erfwoningen

Op een groen hof achter het Warmoezierspad komen 5 tweelaagse erfwoningen. Twee erfwoningen zijn levensloopbestendig en voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen hebben een voor- en achtertuin en een eigen parkeerplaats op het afsluitbare parkeerterrein.

Deze woningen maken deel uit van het nieuwbouwproject Living in Dordt aan het Kromhout en Warmoezierspad. Het project is een ontwikkeling van ReadyforLiving.

De architectuur heeft een knipoog naar de gebouwen uit de jaren ’20 en ’30 in de directe omgeving, zoals het naastgelegen karakteristieke woonhof van de Wilhelminastichting. Dit zie je terug in grote dakoverstekken, metselwerkdetails en deuromlijstingen. Hierdoor past het nieuwbouwplan goed in haar omgeving.

ReadyforLiving

Alle woningen van het project worden volledig ‘woonklaar’ opgeleverd. Kopers kunnen zelf bij de showroom van ontwikkelaar ReadyforLiving, Woon-inspiratie, een luxe keuken met inbouwapparatuur, complete luxe badkamer (o.a. Villeroy & Boch en Hansgrohe), vloer, wandafwerking en raamdecoratie uitzoeken. Dit is onderdeel van de koopsom van de woning en is naar smaak van de koper bij sleuteloverdracht aangebracht.

Doordat alle binnenafwerking - ook eventueel meerwerk - onderdeel is van de koopsom kan dit volledig hypothecair gefinancierd worden. Geen ‘eigen geld’ nodig.

De erfwoning

De erfwoning is 97 m2 groot en komt op een kavel van 124 tot 165 m2. Er zijn drie van deze woningen beschikbaar.

Binnen is er een ruime en lichte living met mooie dubbele deuren richting de tuin. De luxe keuken met inbouwapparatuur is aan de achterzijde. Het zitgedeelte is aan de voorkant.

In de gehele woning wordt een laminaatvloer - finish zelf uit te zoeken - en wandafwerking met een fijne korrel aangebracht. Ook raamdecoratie - naar smaak van de koper - maakt deel uit van de koopsom.

Boven zijn er twee slaapkamers, een werkruimte (bijvoorbeeld te gebruiken als atelier of kantoor) en een complete, luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60x60 cm op de vloer), sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe.


De erfwoning levensloopbestendig

Deze woning is voorzien van een aanbouw met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Optioneel is er boven nog een badkamer te maken. De levensloopbestendige erfwoning is 117 m2 en komt op een kavel van 135 m2 of 201 m2. Er zijn twee van deze woningen beschikbaar.

Duurzaam

De woningen in het project zijn zeer duurzaam en voorzien van een warmtepomp en PV-panelen. Dit alles zorgt voor lage energielasten.

Parkeren

Elke woning in het project krijg een eigen parkeerplaats (kadastraal omschreven) op het achtergelegen parkeerhof. Het parkeerterrein is vanaf het Warmoezierspad bereikbaar en wordt afgesloten met een elektrisch hek met afstandsbediening. Er zijn nog extra parkeerplaatsen te koop.

Living in Dordt

+ nieuwbouw in de oude stad
+ woonklaar bij oplevering, naar smaak van de koper
+ niet klussen of coördineren met vakmensen
+ luxe binnenafwerking onderdeel van de koopsom
+ levensloopbestendig wonen mogelijk
+ in de stad wonen met een parkeerplaats en tuin

Alle woningen en appartementen in Dordrecht zijn bij oplevering ‘klaar om te wonen’, je hoeft dus niet te klussen of te coördineren met werklui. De luxe binnenafwerking is hypothecair te financieren.

Voor de prijslijst: https://www.readyforliving.nl/wp-content/uploads/2020/03/Living-in-Dordt-prijslijst-20-maart-2020-.pdf

Start verkoop
Eind maart/ begin april 2020 in verkoop.

Start bouw 3e kwartaal 2020.

Verwachte oplevering 3e kwartaal 2021.

Je kunt je inschrijven voor de projectnieuwsbrief via de website van ReadyforLiving of contact opnemen met Merwe Makelaars voor meer informatie.

Wil je als op de hoogte worden gebracht over dit project, schrijf je dan vrijblijvend in via: www.readyforliving.nl/dordt-meer-weten

In verband met snelle doorloop van het aankoopproces adviseren wij je nu al je financiering voor te bereiden.

Voordeel van het kopen van een ReadyforLiving-woning is dat de alle binnenafwerking van de woning onderdeel is van de koopsom en dus volledig hypothecair financierbaar. Ook eventueel meerwerk zoals een luxere keuken of vloer.

Neem voor meer informatie over je financiering contact op met onze partner Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden.

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht

Telefoon: 078-6531531
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 295.000,- vrij op naam Aanvaarding Per 01-10-2021 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 97 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd, eco-bouw, kierdichting en hr-glas Warmwater Zonnecollectoren Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 52 m² (8.0 m bij 6.5 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats en geen garage Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein en op afgesloten terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring