Mijn favorieten

Heeft u verkoopplannen voor uw woning?

Merwe Makelaars is een jong, actief, gedreven en hedendaags makelaarskantoor met een schat aan ervaring in het verkopen van woningen. Voor ons is het verkopen van woningen geen opdracht, maar elke keer opnieuw een uitdaging. Zo zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe wegen om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiele kopers. Resultaat, aandacht en volledige ontzorging. Ons doel is om u een goed en betrouwbaar advies te geven gedurende het gehele verkoopproces met daarbij het best haalbare resultaat. Op deze manier zijn wij voor u van echte toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning. 

Advies: "Wat is uw woning echt waard"
Een goed en betrouwbaar advies over de verkoopwaarde van uw woning is van cruciaal belang voor een geslaagde verkoop. Vooral nu in een stijgende markt. Bij de waardebepaling ontvangt u van ons ook een vraagprijsadvies en doen wij u aanbevelingen voor verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning. Samen met uw bepalen we de ideale verkoopstrategie.

De digitale etalage: "Een onderscheidende woningpresentatie"
Uw woning in de digitale etalage! Een onderscheidende woningpresentatie is van groot belang. De koper dient te worden verleid. Online moet uw woning stralen. Daarom werken kunnen wij met een zeer uitgebreide woningpresentatie werken: professionele woningfotografie, verkoop stylingtips, 360 graden foto's, 3D-plattegronden en nog veel meer.

Uw woning gericht en effectief promoten via social media is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. Hierdoor wordt er een grote doelgroep bereikt waaronder de mogelijke koper of tipgever van uw woning. 'Iedereen moet weten dat uw huis te koop staat'.

U bent speciaal: 'Persoonlijke aandacht blijkt dan in de praktijk vaak erg lastig'.
Wij volgen uw woning op de voet. Veel collega makelaars met een groot kantoor of meerdere vestigingen werken met een overvolle woningportefeuille. Zij moeten aantallen draaien om de hoge kosten te kunnen betalen en daar wordt u de dupe van. Persoonlijke aandacht blijkt dan in de praktijk vaak erg lastig. Dit bieden wij u wel. Uw woning is dus optimaal onder onze aandacht en dat blijft zo tot het moment dat uw woning verkocht is en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden.

Verkooppakket: 'Maak kennis met ons professionele verkooppakket'.
Onze hierboven uiteengezette werkwijze hebben we samengevoegd tot een verkooppakket. Om onze collega makelaars niet wijzer te maken, hebben wij u hierboven een kleine inzage gegeven in de inhoud van onze dienstverlening. Daarnaast zijn wij transparant over de kosten en maken dit graag inzichtelijk voor u.
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u er graag alles over!

U bent welkom bij Merwe Makelaars!