Mijn favorieten

Contactgegevens

Makelaar met creativiteit                                                

‘Niet te verkopen’ zijn woorden die niet voorkomen in het woordenboek van Merwe Makelaars. Het team van Merwe Makelaars is van mening dat u dankzij een goede verkoopstrategie, maximale inzet, creativiteit en lef veel kunt bereiken.

Onderscheidend                                                               

Merwe Makelaars onderscheidt zich in dienstverlening, kennis en activiteiten, maar ook in creativiteit. Dat uit zich bijvoorbeeld in een goede verkoopstrategie met een perfecte presentatie van een te verkopen of verhuren object. Dat uit zich ook in het ‘out of the box’ denken over het (snel) verkopen van objecten en over verkopersbescherming. “Om in deze tijd uw woning of te verkopen of te verhuren moet je de markt anders benaderen dan anderen. Juist dan vestigt u de gewenste aandacht op de woning en heeft de verkoper de meeste kans om een ideale prijs te krijgen.”
Merwe Makelaars is aangesloten bij de branche vereniging Vastgoed Pro, één van de erkende brancheverenigingen naast VBO en NVM. 
Voor onze diensten maken we gebruik van verschillende ondersteunende bedrijven. Zo maken wij voor ons aanbod gebruik van Funda en Huislijn, maar daarnaast zijn er nog enkele woningwebsites waar ons aanbod op te vinden is waaronder onze eigen website www.merwemakelaars.nl. Tevens zijn wij zeer actief op social media en krijgt uw woning alle aandacht die het verdient.
 
VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor professionals actief in de vastgoedsector. 
Onderling worden kennis en praktijkervaringen gedeeld tussen de leden onderling. Zodat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon. Immers een woning kopen, verkopen, huren, verhuren, laten taxeren of keuren is niet niks.
 

De makelaar van en voor de Drechtsteden

Vestiging:

Merwe Makelaars

DORDRECHT

Jan Valsterweg 50
3315 LG Dordrecht
KvK nummer: 73916714
BTW nummer: 858382039B01