Aanbod bedrijfsmatig

05572105_1.jpg 05572105_2.jpg 05572105_3.jpg 05572105_4.jpg 05572105_5.jpg 05572105_6.jpg 05572105_7.jpg 05572105_8.jpg 05572105_9.jpg 05572105_10.jpg 05572105_11.jpg 05572105_12.jpg 05572105_13.jpg 05572105_14.jpg 05572105_15.jpg 05572105_16.jpg 05572105_17.jpg 05572105_18.jpg 05572105_19.jpg 05572105_20.jpg
20 foto's beschikbaar

Te koop: Deze sfeervolle woning biedt opvallend veel ruimte. De woning beschikt over een grote woonkamer met een open keuken en op de verdieping 3 slaapkamers en badkame

Adres: Alexanderstraat 7, 3314 ZH Dordrecht
Type object Woonhuis, tussenwoning, eengezinswoning
Perceeloppervlakte 97 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
€ 198.000,- k.k.
Nieuw in verkoop

Algemeen

Deze sfeervolle woning biedt opvallend veel ruimte. De woning beschikt over een grote woonkamer met een open keuken en op de verdieping 3 slaapkamers en badkamer. De oorsprong dateert uit 1905. In 1990 is het pand geheel verbouwd en gemoderniseerd. De ligging is in een rustige straat met prachtige gevels. Op korte afstand van (de achterzijde van) het NS-centraal station, het centrum en de uitvalsw... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, tussenwoning, eengezinswoning
Bouwjaar 1905
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 10 april 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 16386/5572105
Prijs € 198.000,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aangeboden sinds Dinsdag 10 april 2018
Laatste wijziging Maandag 16 april 2018
Bouw
Type object Woonhuis, tussenwoning, eengezinswoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1905
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 97 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Inhoud 300 m³
Tuinoppervlakte 36 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Locatie
Ligging District
Aan rustige weg
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja

Omschrijving

Deze sfeervolle woning biedt opvallend veel ruimte. De woning beschikt over een grote woonkamer met een open keuken en op de verdieping 3 slaapkamers en badkamer. De oorsprong dateert uit 1905. In 1990 is het pand geheel verbouwd en gemoderniseerd. De ligging is in een rustige straat met prachtige gevels. Op korte afstand van (de achterzijde van) het NS-centraal station, het centrum en de uitvalswegen.

Begane grond:
Entree in ruime hal, meterkast met 6 groepen + aardlekschakelaar. Afgesloten gang met trapopgang, vaste trapkast, toilet en deur naar de woonkamer. Begane grond voorzien van vloerverwarming. Toilet met hoekfonteintje, geheel betegeld (licht grijs gevlamd). Woonkamer, L-vormig afm 8.00/5.23 x 5.27/3.10m met deur naar de tuin. Open toegang tot keuken aan voorzijde. Keuken afm 3.00 x 3.10m met in 2006 nieuw geplaatste hoekopstelling. Veel kastruimte, apothekerskast en carrousel hoekkast en inbouwapparatuur bestaande uit een koelkast, combimagnetron, 4-pits gaskooktoestel afzuigkap, vaatwasser en close-in-boiler. Vanillekleur en kunststof aanrecht met rvs-spoelbak, halogeen inbouwspots.

1e Verdieping:
Grote overloop met inloopkast, afsluitbaar met schuivende spiegeldeur. C.v.-waskast met opstelling van de nieuwe (januari 2018) c.v.-combiketel, merk Remeha Tirza. Slaapkamer 1, voor afm. 4.24 x 3.22m behangwanden met luik naar de bergvliering.
Slaapkamer 2, voor afm 4.24 x 1.95m, behangwanden. Slaapkamer 3, achter afm. 4.00 x 3.30m, structuurwanden en lambrisering.
Badkamer afm. 4.00 x 1.85m met veel lichtinval door de dakkapel in het zijdakvlak. Geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, afzonderlijke douchehoek, wastafel en tweede toilet.

Zolder:
Bergvliering, te bereiken via de vlizotrap in een der slaapkamers.

Tuin:
Tuin, ligging noord-west ca 6m diep, met flinke houten berging.

Algemeen:
Tijdens de ingrijpende modernisering in 1990 zijn de vloeren, kozijnen, het dak en het gehele leidingwerk vernieuwd.
De begane grondvloer is geheel voorzien van vloerverwarming (vernieuwd in november 2017) en lichte plavuizen.
De gehele woning heeft isolerende beglazing.
Onderhoudscontracten op c.v.-ketel (2018, Remeha Tirza) en schilderwerk.
Originele glas-in-lood bovenramen en paneeldeuren zijn behouden gebleven.
De woning is volgens opgave van de Gemeente Dordrecht op staal gefundeerd.
De oplevering geschiedt in overleg.

Plattegronden

Recent bekeken